Der er fuld aktivitet i vandtårnet i denne uge - og med gratis adgang !

Går man rundt og savner spændende oplevelser, så har Brønshøj Vandtårn nogle muligheder. Alene i denne uge er der aktivitet hver dag – og endvidere hver torsdag helt frem til den 6. august. På onsdag er der fernisering på Water Music For Gravity And Resonance, og læs her hvad det drejer sig om.
Der er tale om et Lydkunstværk af Jeppe Østergaard Munk med dryppende vand, metalskåle, kontaktmikrofoner, effektpedaler og højtalere.

Værket er en næsten selvgenererende installation, som i virkeligheden er ét stort hjemmelavet instrument – specifikt til perkussiv ambient musik. Det blev – i sin første helt akustiske form – til i foråret 2018 i en kælder i Risskov. Derpå – i samarbejde med Martin Wrang – blev det udvidet med kontaktmikrofoner, effektpedaler og guitarforstærkere og udstillet på RUNDGANG, sommeren 2019, på Det Fynske Kunstakademi.

Nu er det endnu engang blevet optimeret, især i den forstand, at det nu bliver installeret og vist i et meget spektakulært rum, som har sin helt egen unikke rumklang, et sted som ovenikøbet er bygget som vandtårn – med forsyningen øverst, og fordelingen nedefter – præcis ligesom instrumentet fungerer.

Jeppe Østergaard Munk spiller og ændrer løbende på instrumentet i løbet af udstillingsperioden. Det meste af tiden vil det ellers synge sin automatiske sang alene.

Fernisering: WATER MUSIC FOR GRAVITY AND RESONANCE

Lydkunstværk af Jeppe Østergaard Munk med dryppende vand, metalskåle, kontaktmikrofoner, effektpedaler og højtalere.

Onsdag den 15. juli kl.   17.00 til 20.00

Torsdag den 16. juli kl.  12.00 til 18.00

Fredag den  17. juli  kl.  12.00 til 18.00

Lørdag den  18. juli  kl.  16.00 til 22.00

Brønshøj Vandtårn

Brønshøjvej 29,

2700 Brønshøj

Gratis entré

 
Korsang

Sommer-Mu·Sing

MU·SING er en mulighed for at synge sammen med andre i et nærværende fællesskab i en meget usædvanlig og stor akustik.

De første seks arrangementer blev afholdt januar-marts i år.
Sangen vil blandt andet være åben og fri improvisation og kendte højskolesange. Derudover håber man på indslag med besøgende kor/ensembler og musikere. Fokus er på fællesskaben.

 

Torsdag den 16. juli kl. 19.00 til 20.00

Torsdag den 23. juli kl. 19.00 til 20.00

Torsdag den 30. juli kl. 19.99 til 20.00

Torsdag den 6. aug. kl. 19.00 til 20.00

Der praktiseres coronabevidst omgang og der er håndsprit klar.

Gratis entré

Velkommen!