Før lå der barakbygninger - nu står en ny flot ejendom snart klar

Sådan så der ud før. Alle kendte barakbygningerne ved siden af det gamle Brønshøj Posthus overfor Astrupvej, og det kom vel næppe som den store overraskelse, da man begyndte nedrivningen af de gamle og efterhånden godt udslidte bygninger. 

 

         

Et nyt stort boligprojekt var klar til at overtage pladsen på Frederikssundsvej, og det er så småt ved at være færdigt.

Ideen til det er ikke til at tage fejl af – allerede nu kan man danne sig et indtryk af resultatet. Og det er faktisk ganske imponerende. Man har virkelig gjort sig umage for at opføre et ejendom, som fint glider ind i gadebilledet. Kommer man tættere på, vil man se deltaljer, enhver kan fryde sig over. Der går ikke lang tid

før, at ingen vil tænke over, at der her ligger en helt nyopført ejendom. Det er ikke altid, man er lige heldige med den slags, men her må vi tage hatten af for et meget flot stykke arbejde. Og tænk så på, hvor meget man har nået siden juli sidste år, hvor netavisen tog billederne af nedrivningen !

Den nye bygning bliver på 4 etager med 15 lejligheder fordelt på 1.-3. sal samt lokaler til erhverv i stueetagen. Bygningen får en højde på 13 meter, dog bliver et elevatortårn 17 meter højt. Ejendommens samlede etageareal bliver 2.126 kvadratmeter samt en tagterrasse på 466 kvadratmeter. Det samlede boligareal bliver på 1.609 kvadratmeter.

15. juli 21 kl. 10.00