Der er i hvert fald målfest, når Fix spiller

Det blev i høj grad understreget søndag i Valby, hvor Fix var på besøg hos FC Culpa. Endnu engang endte det med tenniscifre, men i dette tilfælde var det de rødhvide, der måtte indkassere en ordentlig lussing på hele 6-1.

Det blev afslutningen på en god stime med tre kæmpe sejre på stribe, da Fix leverede en meget skidt indsats.

Fix spillerne startede kampen meget nervøst, og kunne på ingen måde matche hjemmeholdets intensitet. Det resulterede i en scoring efter et kvarter, og 1-0 stillingen holdt halvlegen ud.

Efter pausen var den helt gal. Fix var ganske enkelt ikke til stede, og FC Culpa kunne i løbet af en halv time score hele fem gange til stillingen 6-0. Det lykkedes dog for Chriss Jacobsen at score kampens sidste mål til slutresultatet 6-1.

Det var en decideret pinlig indsat af holdet fra mosen, som virkede uoplagte og fraværende.

På lørdag tager FIX imod CBS, og der er kun en ting, der tæller nemlig tre point og håbet om genoprejsning. Kampen spilles i Pilesvinget, og der fløjtes op kl. 12.00.