Der var klasseforskel, da TIK Taastrup slog Stadion !

Fredagskampen i 2. division Øst mellem topholdet TIK Taastrup – IF Stadion i ECV-hallen endte med en sikker sejr til gæsterne på 32-25 efter 16-11 ved pausen. Og det blev stort set den kamp, man kunne forvente. Også selvom Stadion faktisk var temmelig godt med de første 20 minutter af opgøret.

Men så rykkede TIK, og så var afstanden mellem de to klubber større resten af kampen. Nederlaget betyder, at næste lørdags kamp mod Furesø på udebane kan blive meget afgørende, for vinder Stadion, så forsvinder nedrykningsfaren. Uafgjort kan måske også være tilstrækkeligt. Så spændende bliver det.

Skulle det gå helt galt, skal man dog ikke fortvivle. Efter Furesø kampen resterer der tre kampe mod nogenlunde overkommelige modstandere. Men bare 2 point lørdag – så er Stadion i sikkerhed.

Netavisen tror på, at Brønshøj mandskabet selv klarer ærterne i Furesø !