Der venter gode og gratis totaloplevelser i Brønshøj Vandtårn takket være Slots- og Kulturstyrelsens støttepuljer

Foto: Mikkel Schou  

Har man været der, så ved man, at Brønshøj Vandtårn ikke et hvilket som helst koncertrum eller udstillingsrum. Det er et krævende rum, og det er ikke alle kunstneriske udtryk, der ubesværet indfinder sig i det rustikke søjlerum med en enorme efterklang.

Ikke desto mindre forelsker en lang række musikere og kunstnere sig netop i den unikke ramme og akustik og arbejder målrettet og eksperimenterende med den. I den kommende tid venter der flere gratis totaloplevelser realiseret med støtte fra  Slots- og Kulturstyrelsen.

Interaktiv koncert: Hjertets sang

Fredag d. 17. september kl. 17 lægger vandtårnet efterklang til intuitive lydbilleder komponeret ud fra hvilepulsen. Sanger, sangterapeut og sangskriver Anne Ryom, har I samarbejde med guitarist Tom Frederiksen og skuespiller og historiefortæller Pernille Sørensen skabt en koncert til det voksne publikum om at være i nuet.

 

Race Loops

Hvordan lyder det mon, hvis man installerer fem racerbaner, mikrofoner, små sprøde klokker, strengeinstrumenter og atypiske slagtøj i et fredet vandtårn? Det undersøger kunstnerduoen Cat Eyed People senere i september med deres interaktive installation og performance. Man kan opleve Race Loops 20.–28. september kl. 16- 20 hverdage og kl. 12-16 weekend.

Der er fri entre og der skal ikke indløses billetter til nogle af arrangementerne.

netavisen onsdag den 1. september 21