Derfor er Frederikssundsvej ensrettet fra Brønshøj Torv til Bellahøjvej

Teknik- og Miljøforvaltningen har påbegyndt asfaltudskiftning på Frederikssundsvej fra i dag lørdag den 13. november på kørebanen Frederikssundsvej mellem Bellahøjvej og Brønshøj Torv i begge retninger. Arbejdet udføres som dagsarbejde og natarbejde.
Foto: Thomas Løser
Lørdag arbejdes der i tidsrummet kl.08.00-20.00. Søndag i tidsrummet 08.00-20.00. I hverdagene arbejdes der i tidsrummet 19.00-05.00.  Arbejdet forventes afsluttet den 21. november. Men sluttidspunktet er desværre afhængigt af vejret, da det ikke muligt at lægge ny asfalt, hvis det regner.
Årsagen til at størstedelen af arbejdet udføres aften/nat, er på grund af trafikale udfordringer. For at kunne udføre arbejdet, bliver trafikken omlagt,  så der kun er én kørselsretning i arbejdstiden.
De bilister der kommer kørende fra indre by, skal benytte omkørsel ad Hareskovvej-Ruten- Åkandevej.
Sideveje til arbejdsområdet kan være spærret i perioder, man skal derfor benytte alternative ruter. Der kan forekomme længere ventetid og kø. Endvidere vil der vil være parkeringsforbud langs strækningen.
Man bedes følge den anviste skiltning ude på vejen. Teknik- og Miljøforvaltningen håber på forståelse og beklager de gener, det måtte medføre.
Og hvad med busserne ?