Det er ikke nemt at finde emner til Årets Idrætspris !

Vi nærmer os det tidspunkt, hvor de lokale idrætspriser skal uddeles. Det er en tradition, som startede helt tilbage i 1974, hvor den tidligere sammenslutning Brønshøj og Husum Forenede Sportsklubber i samarbejde med det daværende Husumbladet indstiftede priserne. Da bladet fusionerede med Brønshøj-Husum Avis i starten af firserne, var det så i samarbejde med dem, man havde den årlige uddeling. For 10 år siden uddelte også 2700-netavisen en lokal idrætspris, men det gik i sig selv igen, da emnerne tyndede ud.

I dag ser det således ud, at Brønshøj og Husum Forenede Sportsklubber ikke eksisterer længere, og at det hele er overtaget af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Det er således dem, der den 6. december skal hylde den lokale idræt ved at uddele årets idrætspriser.

Men det bliver ikke nemt, for der er ikke ligefrem kø af store idrætspræstationer i 2700 området i år. Ingen af boldklubberne – det være sig fodbold og håndbold har gjort sig vildt bemærket, så man skal søge andre muligheder, og det gør det ikke nemmere. Jo hvis man kunne gå lidt ud over grænserne, så ville et aktuelt navn som Ulrikke Evensen være oplagt.

            Ulrikke fra Knabstrupvej kan vi alle være stolte af

(foto lånt fra Ulrikkes facebookside)

Hun har indenfor sin sportsgren gjort sig bemærket i verdenseliten, og for nylig gennemførte hun helt utroligt en uges rædsler i TV2 serien “Korpset” og gennemførte som eneste kvinde. Det er selvfølgelig ikke decideret sport, men burde alligevel tælle på en måde.

Lokaludvalget har brug for hjælp til at finde ud af, hvem der fortjener at modtage de to priser.

Idrætsprisen 2023, der gives til en person, et hold eller en anden organiseret gruppe af idrætsudøvere, for en bemærkelsesværdig idrætspræstation i 2023.

Lederprisen 2023, der gives til en person eller en gruppe af ledere eller trænere, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats.

Fristen for at nominere kandidater til priserne udløb mandag den 6. november !

Idrætsforeningerne vælger prismodtagerne

Hvis en forening afholder idrætsaktiviteter i Bellahøj, Brønshøj, Husum eller Tingbjerg (inkl. Rådvadsvej, Genforeningspladsen og Grøndalscenteret) kan man være med til at beslutte, hvem der skal modtage årets priser. Det sker på et netværksmøde mandag den 20. november. Her er det dog også for sent med tilmelding.

Kom med til prisuddelingen

Hele bydelen er inviteret med, når Brønshøj-Husum Lokaludvalg fejrer den lokale idræt. Prisuddelingen finder sted i Kulturcaféen på EnergiCenter Voldparken onsdag den 6. december kl. 17-19. Det er kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard, der uddeler de to priser.

Hvad er Idrætspriserne?

Brønshøj-Husum Lokaludvalg vil gerne være med til at sætte fokus på idrættens vigtighed i lokalsamfundet. Derfor uddeler man de årlige idrætspriser i Brønshøj-Husum.