Det kører heller ikke for Husum - tabte 2-3 til NB Bornholm

Det vil være synd at sige, at de lokale fodboldklubber klarer sig godt for tiden. Bare i denne weekend tabte både Brønshøj, Fix og Husum. Sidstnævnte lidt uventet hjemme i Husumparken med 2-3 mod NB Bornholm.

Alt var ellers linet op til en festlig fodboldlørdag i Husumparken, hvor hovedkampen var opgøret i Københavnsserien mellem hjemmeholdet og holdet fra solskinsøen. Men den blev faktisk afgjort allerede efter de første 45 minutter, da bornholmerne bragte sig i spidsen med hele 0-3. Første mål efter bare 5 minutter, og de to sidste i halvlegens døende sekunder.

Det chok kom Husum sig aldrig over, selvom det lykkedes for Emil Brix Ohmann at pynte på resultatet de sidste 12 minutter med to kasser til 2-3.

Men en kæmpe skuffelse for Husum, der ligger på 9. pladsen i Københavnsserien med 6 sejre, 3 uafgjorte og 8 nederlag. Målscoren er 24-33.