Det nye spejderhus ved vandtårnet blev indviet i fredags

– Vores nye hus blev indviet i fredags og vi har taget huset i brug. Vi har glædet os og det er præcis så fantastisk som vi håbede på, fortæller man fra Spejdergruppen Bellahøj 21st Barking og fortsætter ..
Fredag den 22. april holdt vi officiel indvielse af vores nye spejderhus, selvom vi alligevel har snydt lidt og holdt vores spejdermøder i huset de sidste par uger.
Vores første erfaringer med huset er, at det er blevet præcis de rammer, vi havde håbet på og arbejdet for. Det er med andre ord nogle rigtigt glade spejdere – børn og voksne – der nu holder til på Brønshøjvej 29B.
Som med alt nyt er der stadig nogle småting, der skal justeres og ting der skal finde sin rette hylde. Udefra set er det mest tydelige nok, at der endnu mangler at blive gensået græs, samt den grønne beplantning af facaderne. Det kommer snart.
Mange har nysgerrigt fulgt byggeriet, og vi vil derfor gerne byde hele Brønshøj og andre nysgerrige til at komme og opleve huset. Søndag den 8. maj slår vi dørene op fra klokken 11-15, så der bliver mulighed for selv at se sig omkring og opleve, hvad det er vi er så glade for og stolte over.
(foto: Bellahøj 21st Barking)
netavisen mandag den 25. april kl. 12.05