Engang var dette hjørne livligt og sprudlende - men i snart fem år har det stået mørkt og tomt

Og det har været en stor gåde for den lokale befolkning, hvordan i alverden den gamle og velrenommerede isenkræmmerbygning har kunne stå uberørt hen i så lang tid. På netavisen er vi tit blevet spurgt om, hvad pokker hensigten mon var med det.

Ja altså lige nu er det EDC Erhverv, som har overtaget udfordringen at få liv i foretagendet igen. De har nemlig hele molevitten både til salg og til leje. I begge tilfælde er der tale om temmelig høje priser. Derfor har netavisen i lighed med mange andre foreslået, at man kunne dele det store lejemål op i måske tre eller fem butikker. Førstnævnte er i hvert fald nu omsider på tale i modsætning til før, hvor ejerne forlangte det hele lejet ud til en enkelt.

Så det skal blive spændende at følge. Der er ingen tvivl om, at f.eks. tre detailbutikker vil kunne sætte lidt mere liv i hjørnet. Men lad os se. Netavisen følger naturligvis sagen op !

Nævner man hjørnet på Frederikssundsvej og Islevhusvej ved Husum Torv, så falder tankerne straks hen på Skotsman Jensen. Det var hans hjørne i sin tid. Da han afhændede butikken efter adskillige år, blev det Imerco kæden, som overtog. Det hele sluttede dog for snart fem år siden, da Imerco stoppede i bydelen, og siden har det hele så stået tomt.