Efter et par fine resultater fik Husum klø af topholdet Ishøj

 

Ishøjs målmand i fuld længde efter et Husum forsøg i slutningen af kampen. (Foto: Christian Christensen)

Så gik den ikke længere. Efter en ganske nydelig start på foråret som blandt andet resulterede i en sikker udesejr på 4-0 i sidste weekend mod Rishøj, fik Husum en på hatten i lørdagens kamp i Husumparken mod Ishøj. Gæsterne vandt 4-0, og det er der egentlig ikke noget at indvende imod. Netop Ishøj er en af de klubber, som har mest støtte bag sig, og som også kan præsentere mere eller mere kendte navne på holdet. Men de unge løver er i en opbygningsfase, og som følge der af, uddeles der vigtige lærepenge.

Husums formand Johnny Nielsen ser betænkelig ud, men det behøver han ikke. De blåhvides unge løver skal nok komme igen. (Foto: Christian Christensen)

Så man behøver ikke at fortvivle efter dagens nederlag. Der skal nok komme et par stykker mere. Vigtigst er, at spillerne bliver dus med tempo og styrke, så man er klar til en evt. tilbagevenden til Danmarksserien.

Næste opgave er allerede på tirsdag i Husumparken, hvor Frederikssund kommer på besøg. I efteråret vandt vestsjællænderne med hele 5-2 på hjemmebane, så mon ikke der lægges op til en revanche. Der fløjtes op kl. 18.30 – og stadig uden publikum. Men så åbnes der til gengæld også igen !