En aften med Billy Cross (solo) næste mandag i Pilegården

Mandag den 9. maj kan man glæde til en aften i selskab Billys Cross’ fornemme guitarspil og sange, som bliver kædet sammen med underholdende anekdoter om et langt liv i rock ’n’ roll.

Sidste år fyldte Billy Cross 75 år og fejrede det med udgivelsen af bluesalbummet The Prettiest Train. Med andre ord: Manden, der blandt andet har stået på scenen med Bob Dylan og skrevet musik til C.V. Jørgensen og Bjørn Afzelius, er ”still going strong!”

Han har været et skattet navn på den danske musikscene i mere end 40 år både som sanger, sangskriver, guitarist, producer og ikke mindst som studiemusiker, lige siden han bosatte sig i Danmark tilbage i 1980.

Her ændrede Billy Cross ’Delta Blues Band’ til ’Delta Cross Band’, og bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne. Han producerede og var med til at skrive ”Tidens Tern” med CV Jørgensen, Anne Dorte Michelsens ”Mellem dig og mig”, Pretty Maids ”Red hot and heavy”, Søs Fengers ”On Holiday”, Björn Afzelius’ ”Tusind Bitar” og utallige andre legendariske sange. Adskillige soloalbums er det også blevet til, og det er netop en solooptræden der venter publikum denne aften.

Til koncerten vil Billy gøre det, som han er absolut bedst til – øse ud af sin spilleglæde og gudsbenådede guitartalent, der er inspireret af blues og  god, gammeldags rock n’ roll. Som publikum får man serveret Billys fornemme guitarspil og sange sammen med underholdende anekdoter om et langt rock ’n’ roll-liv.

Det sker i
Kulturhuset Pilegården
PRIS
140 kr.
Mandag den 9. maj. kl. 20 – 22
netavisen mandag den 2. maj kl. 12.30