En hel uge med racerløb i Vandtårnet

Den 20.–28. september flytter en lang racerbane ind i Brønshøj Vandtårn og fylder det med lyden af små sprøde klokker, strengeinstrumenter og atypisk slagtøj.

Copenhagen Historic Grand Prix er for længst overstået, men snart lægger Brønshøj Vandtårn rammer til et racerløb i mindre skala med 100% eldrevne køretøjer, som mange kender børneværelset. Lyden bliver hjulpet lidt på vej med forskellige remedier og forstærkes af vandtårnets akustik.

Lydene er hurtige og langsomme, taktfaste og svingende og i konstant gentagelse.

Kunstnerduoen Cat Eyed People står bag udstillingen Race Loops. Fem racerbaner danner rammen for en interaktiv installation og performance, hvor mikrofoner og den unikke akustik i vandtårnet forstærker banernes forskellige lyde.

Kunstnerduoen har i de seneste år har lavet interaktive installationer på gade niveau i deres container på Onkel Dannys Plads. Duoen består af Marita Isaksson, som har en baggrund i fotografi og skulptur og Geert Madsen, der kommer fra en baggrund som graffitimaler og hip hop-producer. Sammen bryder de ud af deres baggrunde for at udforske nye udtryksformer, der inddrager publikum aktivt.

Man kan opleve Race Loops 20. – 28. september kl. 16-20 i hverdagene og kl. 12-16 i weekenden. Udstillingen er arrangeret med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen og der er fri entré.