En institution i bydelen - Jens-Carl Kristensen er død

En trist nyhed tikkede ind i dag. Den tidligere kendte sportsjournalist og fodboldspiller, Jens-Carl Kristensen er død 85 år gammel. Gennem mange, mange år boede Jens-Carl på Storegårdsvej lige ved Husum Torv, og han var en person med stor interesse for det lokale liv. Netavisens redaktør lærte ham at kende på dagbladet AKTUELT i tresserne, og vi havde et hyggeligt samarbejde ind i mellem, da han i flere år var sportsredaktør på Berlingske Tidende.

    Jens-Carl Christensen (Foto: Berlingske)

Specielt fodbold og boksning havde hans store interesse, og det var ting, han vidste meget om. Vi sad side om side ved stort set alle Mogens Palles professionelle boksestævner i KB-hallen. Som fodboldspiller var Jens-Carl en farlig forward hos AB, han var topscorer i den daværende 1. division i 1954 og han nåede en enkelt landskamp. Det blev også til en professionel karriere i den franske klub La Chaux-de-Fonds.

Vi er mange, der vil savne Jens-Carl for hans altid hyggelige fremtoning og de mange anekdoter, han altid var i besiddelse af gennem en lang karriere som sportens reporter.

Æret være hans minde.

Flemming Antony