En lille sød historie bag julemarkedet lørdag på Kildebrøndevej

På lørdag er der et hyggeligt julemarked i Brønshøj på adressen Kildebrøndevej 31 i garagen. Det er to gamle veninder, som står bag, Malene og Gitte – og deraf navnet på seancen – JuleMaGi ! Der er nok at komme efter, lover de – og så fik netavisen ellers den lille historie bag de to juleglade arrangører.
Vores historie er, at vi mødtes for 20 år siden da jeg arbejdede som pædagog i en vuggestue, fortæller Gitte. – Malene kom med sin søn, og vi havde hurtigt en rigtig god kemi. Så der blev altid lige snakket lidt ekstra, når hun skulle aflevere og hente barn. Derefter havde vi ikke kontakt. Men så pludselig cirka 13 år senere blev vi kollegaer i den kommunale dagpleje. Vi fandt lynhurtigt sammen igen. Masser af snak og gode grin. En fælles interesse for bolig indretning og loppemarkeder og især glimmer. Efter et par år valgte jeg at gå selvstændig med Vuggeriet, og der gik ikke lang tid før Malene også valgte at gå selvstændig med Stjernestøv Privatpasningsordning. Nu arbejder vi tæt i samarbejde med de to børnegrupper, ligesom vi ses privat og bruger endnu mere tid sammen. For et par år siden prøvede vi kræfter med julepynten. Vi ELSKER begge to december og julen. At få lov at pynte og indrette er det bedste vi ved. Så får den ene en idé og så smitter det straks af på den anden. Så vi rokerer altid om i begge hjem, og vi har heldigvis begge to meget tålmodige mænd !! De første to år deltog vi i julemarkedet i Kulturhuset Pilegården, og det var en kæmpe succes. Og vi var i virkeligheden rigtig glade for at være en del af deres julemarked. Men som altid tænkte vi…. Det kan vi selv det der !!! Så vi forberedte os og klippede og klistrede sidste år…. Faktisk det meste af året og vi glædede os sindssygt til at åbne vores egne døre. Trods Corona og en bidende kold dag så blev det en kæmpe succes. Malenes garage blev kørt ind i lyskæder og gran, og der kom virkelig mange besøgende, og vi fik så meget ros.
Så…. På lørdag gør vi det igen ! Vi har forberedt os og fået lavet et godt lager af julesager, kranse, dekorationer, pynt og meget glimmer. Vi håber på, at folk har lyst til at komme forbi og er der mellem klokken 10-17 lørdag, slutter Gitte.