En munter og musikalsk koncert med Leonardo's Trio

På tirsdag den 28. februar kl. 19.30 – 21.30 er der munter og musikalsk koncert med jump og rhythm-and-blues i caféen. Leonardo’s Trio er på plakaten og består af saxofonist Hans Leonardo Pedersen og den dynamiske pianist Hans Knudsen, som også begge to bidrager med sang og anekdoter undervejs. Bag trommerne: Tobias Leonardo Pedersen.

 

Hans Leonardo Pedersens musikalske karriere begyndte tilbage i 1958, hvor han spillede i et traditionelt jazzband, som senere udviklede sig til at blive Leonardo Pedersens Jazzkapel. Udover at passe jobbet som orkesterleder der, spiller Leonardo også i Hans Knudsen Jumpband og The Original Danish Polcalypso Orchestra.

Leonardos musikinteresse har bragt ham rundt i de musikalske hjørner, men denne dag sørger han for et velspillet et miks af New Orleans jazz, jump og blues. Det sørger ikke mindst hans kumpan pianisten Hans Knudsen for, hvis spillestil bringer mindelser om Fats Domino.

Arrangeret af Brønshøj Copenhagen Jazz Club med støtte fra Københavns Musikudvalg.

Foreningen holder generalforsamling inden koncerten og der er fri entré for medlemmer af foreningen. Er man ikke medlem koster det 40 kr. i døren.