En ren DBU/KBU hovsa: Der må ikke komme tilskuere til kampene i Københavnsserien !

I modsætning til alle andre unioner under DBU har KBU virkelig gjort tingene besværligt for klubberne i Københavnsserien. Alene det at få en dato og tilladelse til en genopstart af turneringen har trukket ud og trukket ud. Som netavisen kunne fortælle forleden via et citat fra Bornholms Tidende, så går tingene omsider i gang nu, og alene det at bolden igen ruller, er da positivt. Men i modsætning til f.eks. Brønshøj, som lægger ud på Tingbjerg Ground på søndag kl. 15 mod AB, (og med tilladelse til at have op til nogenlunde normalt antal tilskuere), så må der ikke komme tilskuere til kampene i Københavnsserien.

    Johnny Nielsen – DBU/KBU gør det svært for klubberne

– Ja det jo rart at komme i gang, bortset fra at der ikke må komme tilskuere til kampene i KS, og det er jo helt væk, siger Husums formand Johnny Nielsen til netavisen. – Men det er i hvert fald ikke det, som står på Kulturministeriets side, så ved ikke lige helt, om det så bare er, som DBU har besluttet at tolke det. Og så er vi en offentlig park, så hvad havde man tænkt sig, vi skulle gøre som klub, hvis der kommer folk ? – Dem kan vi da ikke bare smide ud, det har vi jo ikke hjemmel til.  Det sygeste er, at grundet Corona træning, så har vi jo 2 stk. 5-mands baner langs kunstbanen, og der må der træne op til 50 spillere på den ene og op til 50 spillere på den anden, mens kampen spilles. Men vi må ikke forsamles 50 tilskuere på samme baner – for så betegnes hele parken som et spillested, og så må der maks. være 50 i hele Husumparken inkl. spillere – trænere og dommerne ! Og når vi nu er i gang, så skal vi spille tre kampe, og selvfølgelig får Husum da ikke fordel af 1 pladsen, da vi er den eneste klub som ryger til Bornholm. Sikken en fordel af få tildelt, slutter en temmelig frustreret formand.

Husums kampe:

Fredag den 19. juni i Husumparken: Husum – B. 1903 

Lørdag den 27. juni på Bornholm:     Rønne IK – Husum

Lørdag den  4. juli i Husumparken:   Husum – Skjold

SIDSTE: Der er netop blevet givet tilladelse til, at der må komme tilskuere til kampene i Københavnsserien. Det skal dog ske efter visse restriktioner, så nu har klubberne fået travlt !!