En sand eksplosion af underholdning i Wallmans

Så gjorde de det sørme igen i Wallmans. Præsenterede et kanonshow helt på toppen og med en masse dejlig musik, dans, artisteri og sang til gallapremieren onsdag aften i cirkusbygningen. Alt dette krydret med fantastisk veloplagte og dygtige optrædende, som satte den helt rette stemning.

Man kan godt indstille sig på en rigtig festaften, når man har booket billetter til “Cake” – som er Wallmans nyeste show i den gamle cirkusbygning. Traditionen tro varierer temaerne i løbet af aftenen, og der er musikalsk hyldest til flere af de helt store stjerner, blandt andet George Michael og Michael Jackson. Men Wallmans har også indlagt et verdensberømt dansk musikalsk indslag i form af Aqua. Vi får et udpluk af gruppens største hits – fortræffeligt leveret i øvrigt – og det hele sluttede af med “Barbie Girl” – selvfølgelig !

Der var ikke et sekund, man nåede at falde helt ned, så kom de næste indslag, og man kan jo udover at se det hele på scenen også følge underholdningen på de to store skærme. Det hele fungerer – alle kan se og ikke mindst høre. For der er knald på musikken, men det lyder fantastisk.

En aften i Wallmans byder også altid på nervepirrende akrobatik. I år kan man præsentere “Duo Vilja” – den første kvindelige cirkus-tvillingeduo i Wallmans. De to søstre, Jenny og Sara Haglund, er uddannet på den nationale cirkusskole i Montreal, Canada og har optrådt verden over med deres imponerende akrobatiknumre. I år får gæsterne mulighed for opleve, at de først slår deres folder højt oppe i luften i en “aerial hoop”, før deres andet nummer – midt i manegen – som er et forførende contortion-nummer.
Wallmans har også ukrainske Dmitriy Karpenko med. Han er uddannet inden for både ballet, cirkusakrobatik og scenekunst. Han får alle til at holde vejret, når han med utrolig styrke og stor smidighed udfører sit “aerial silk”-nummer, skræmmende højt oppe under Cirkusbygningens kuppel.
Netavisen tøver ikke med endnu engang at give det nye, flotte Wallman show maks. karakter. Det er underholdning fra absolut øverste hylde.
Glæd jer !
Gallapremiere på CAKE i Wallmans – ****** seks stjerner ud af seks mulige !