Endelig bliver der gjort noget ved Bellahøj Friluftsscene ..

Belbål 5

Det blev torsdag aften besluttet i Borgerrepræsentationen, at vores klassiske friluftsscene på Bellahøj endelig får det ansigtsløft, det skulle have haft for mange år siden. Og det har afstedkommet positive bemærkninger fra bl.a. overborgmester Frank Jensen, S, og Brønshøjs lokale borgerrepræsentationsmedlem Laura Rosenvinge, S.

  Frank Jensen – varme minder om Friluftsscenen

– Jeg har mange varme minder fra Bellahøj Friluftsscene. Lige fra den traditionsrige Sankt Hans, hvor naboerne hver sommer mødes på pladsen til fællessang – til de mange socialdemokratiske kamptaler, der over årene har fundet sted i amfiteatret, siger Frank Jensen. – Men pladsen har længe trængt til en kærlig hånd. Og det kan vi give den nu. Torsdag aften vedtog vi at sætte gang i renoveringen af den flotte, historiske scene. En rigtig dejlig nyhed.

– Jeg er glad og stolt over, at det endelig lykkedes at få renoveringen af Bellahøj Friluftsscene sat i gang! Det er over to år siden, vi satte det på budgetter, så det er på tide, siger Laura Rosenvinge. – Friluftsscenen giver mulighed for gode oplevelser i Brønshøj-Husum. Det er på tide, at det bliver prioriteret i Københavns Kommune.