Et nyt stort nederlag sendte Fix ned på sidstepladsen

Det ser sandelig heller ikke for godt ud på Brønshøj Kirkevej. De lokale rødhvide har det meget svært i denne sæson, hvor det f.eks. ikke er blevet til en eneste sejr i foråret. Heller ikke i lørdagens lokalopgør mod Rødovre på udebane lykkedes det. Hjemmeholdet vandt så sikkert som 5-2 efter 3-1 ved pausen.

Fix var tættest på ved stillingen 2-1, ellers dominerede Rødovre kampen og førte hele 5-1, før Fix fik den sidste reducering sat ind i sidste minut.

Det mest uheldige er, at nederlaget sendte Fix ned på rækkens sidsteplads, da de nærmeste konkurrenter fik point. Så dårligt har klubben ikke ligget i mange år, og skal man først ned i Serie 2, så ser det ikke godt ud.

Næste opgave er på lørdag kl. 14 i næste uge, hvor Nørrebro FF kommer på besøg. Det lugter af endnu en øretæve, da gæsterne er med helt i toppen.