Et typisk tegn på forår - Cirkus Arena starter op på Bellahøj - vind billetter

Cirkus Arenas forestilling sidste år blev en af sæsonens mest sete forestillinger med over 110.000 publikummer. Nu er værterne Bubber og Julie Berthelsen tilbage i manegen med et nyt hold fænomenale cirkusartister. Forestillingen spiller på Bellahøj fra 1. – 10. april. I den anledning springer vi med en konkurrence. Se nederst i artiklen.

Cirkus Arena hæver atter niveauet for cirkusartisteri i Danmark. I forestillingen vil man opleve numre i en liga, der aldrig før er set i Danmark, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus.

Numre i en helt ny liga
For første gang kommer publikum til at opleve den talentfulde trup Los Ortiz, der balancerer på hinandens skuldre som en 7-mands pyramide i en nervepirrende linedans højt oppe under teltets kuppel. Det er aldrig før set i Danmark.

Det går også vildt for sig, når knivkaster-parret The Jasters indtager manegen med kasteskyts og armbrøst. Knive og pile farer tværs gennem luften, og med den allerstørste præcision lander de få millimeter fra parrets kroppe. Et andet af cirkusverdenens stærkeste par, Duo Costache, har siden 2019 øvet på et nyt og farefuldt nummer. Vita Costache kører en motorcykel, mens Leo Costache bærer Vita og motorcyklen – alene med hans tænder.

De balancerende Los Ortiz skal også udføre det imponerende artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber og sjipper både indeni og udenpå to store roterende hjul. Der er ikke plads til fejltrin. Glæd dig også til at opleve poetisk luftakrobatik, betagende jonglørkunst, morsomme klovnerier, trylleri i verdensklasse,  samt Julie Berthelsens vidunderlige sangstemme.

Cirkus Arena spiller på cirkuspladsen ved Bellahøj fra 1. – 10. april. Billetsalget er begyndt på www.arena.dk

____________________________________________________________________________________

Vind billetter til forestillingen på Bellahøj

I samarbejde med Cirkus Arena springer vi med en lille konkurrence, hvor en vinder vil få fire billetter til en valgfri forestilling på Bellahøj. Vi skal blot have besvaret tre spørgsmål – og løsningen skal sendes til fa@2700-netavisen.dk inden fredag den 24. marts kl. 12.00 !

1/    Hvem står bag det imponerende artistnummer “dødshjulet” ? __________________

2/    Hvor mange besøgte Cirkus Arena sidste år ? ____________

3/    Hvad laver Los Ortiz ? ____________________

Navn: _____________________________

Adr.:   _____________________________

Mobilnr.: ______________________

De fire billetter repræsenterer en værdi a` 1200 kroner.

OBS: Mærk løsningen Arena 23

_____________________________________________________________________________________