Pilegårdens Teaterskole rykker for en stund ind i Grøndal MultiCenter

 

Onsdag den 29.- 31. marts flytter Pilegårdens Teaterskole ind på Folketeatrets Lille Scene i Grøndal MultiCenter. Her opfører eleverne deres årlige forestilling, som er kulminationen på en hel sæsons teaterundervisning.

Årets familieforestilling inviterer publikum med på en eventyrlig rejse til verdens ende i et velkendt univers, der alligevel er helt sit eget. I den gendigtede historie vil man kunne genkende nogle onde pirater og en hovedperson, der nægter at blive voksen, men i en fantasifuld forklædning med masser af nye figurer, roller og replikker, som eleverne selv har været med til at forme.

Forpremieren på stykket er forbeholdt venner og familier, men fem optrædener er åbne for publikum. Ikke mindst lokale institutioner og skoleklasser kigger typisk forbi i løbet af de tre dage, men også mange kigger forbi med deres forældre eller bedsteforældre.

Teatereleverne fra Pilegårdens Teaterskole har arbejdet med rollerne i løbet af hele sæsonen, så når stykket opføres på et rigtigt teater med rigtigt publikum, er det kulminationen på en sæsons undervisning.

Stykket er mest for 4-11-årige. Der er forestillinger kl. 10 og kl. 17 og billetter fås i forsalg på pilegaarden.kk.dk. Billetter koster 35 kr. og 55 kr. for voksne.