Eventyrligt godt børneteater i Grøndal MultiCenter

I næste uge er der sprudlende og idérigt børneteater med lokale børn i hovedrollerne. Kulturhuset Pilegårdens Teaterskole opfører ”Historien om Elfenbenstårnet” på Folketeatrets lille turnéscene i Grøndal MultiCenter.

De lokale teaterelever fra Pilegårdens Teaterskole har arbejdet på stykket gennem hele deres undervisningssæson og bidrager selv med sang, dans og kostumer. Stykket bliver sat op helt fra bunden, så når de lokale børn går står på en rigtig scene med et rigtigt publikum, så er det kulminationen på mange måneders arbejde.

Historien om elfenbenstårnet er et teaterstykke om pigen Vera, der finder trøst i en mystisk og magisk bog fra et gammelt antikvariat efter sin mors død. I bogen udkæmpes en nervepirrende kamp mod den skræmmende Intethed, der er i gang med at opsluge hele den fantastiske eventyrverden. Der er venlige lykkedrager, en sej heltinde og et elfenbenstårn med en kejserinde, der har desperat brug for hjælp. Alt kan ske – og sker!

Endnu mere magisk bliver bogen, da Vera pludselig opdager, at hun selv spiller en vigtig rolle i kampen for eventyrverdenens overlevelse.

Musiksiden bliver spillet af dygtige elever fra Rytmisk Center.

 Billetter koster 55 kr. for voksne og 35 kr. for børn samt skoler og institutioner. Stykket er for alle i alderen 5-99 år.

Forestillinger:

Tirs.   17. apr. kl. 10.00

Tirs.   17. apr. kl. 14.30

Ons.  18. apr. kl. 10.00

Ons.  18. apr. kl. 19.00

Tors.  19. apr. kl. 10.00

Tors.  19. apr. kl. 14.30

Fre.   20. apr. kl. 10.00