Farvel til Bettina og goddag til Thomas i Rema 1000 Brønshøj

Der sker et vagtskifte i vores lokale Rema 1000 i Brønshøj lige for tiden. Efter næsten 5 år som købmand i butikken på Frederikssundsvej 256, siger Bettina Wuust Lohse farvel for at tiltræde en tilsvarende stilling i Rema 1000 i Gyngemosen. Hendes efterfølger er Thomas Skov Frederiksen, som kommer fra Føtex Roskilde.

– Det er naturligvis med en vis vemod, at jeg nu skal sige farvel til alle mine dejlige og loyale kunder i Brønshøj, efter næsten 5 år, siger Bettina til netavisen. – Jeg var jo med til at starte butikken op i 2018, og det har været en god tid, som jeg altid vil huske. Men jeg flytter trods alt ikke længere væk end omkring 3 km., så jeg bliver stort set i området. Det har været en spændende opgave at lancere Rema 1000 i Brønshøj, og jeg ved, at min efterfølger Thomas vil føre det hele videre i samme ånd.

Thomas Skov-Frederiksen har været i Føtex i 19 år og har bl.a. været i Vanløse og sidst i Roskilde. Han er 38 år og gift med Sarah. Sammen har de datteren Sif. – Jeg glæder mig meget over at være kommet til Rema 1000 i Brønshøj, og har den seneste tid været i butikken for at mærke lidt af den atmosfære her er. Det skal nok blive godt, siger han til netavisen. Thomas er 38 år og dyrker, når der er tid til det lidt fitness. Hans interesse for sport er generel, og han kender da en del til sportslivet i Brønshøj.