Fernisering på torsdag: Den lokale kunstner Lisbeth Aggerbeck Woll

Som gymnasielærer har Lisbeth Aggerbeck Woll haft fokus på fremmedsprog, men sideløbende er der vokset en kærlighed til at male og tegne. Billedsproget giver hende plads til både at udfolde sig kreativt på lærred og papir, læse kunsthistorie og følge med i kunstudstillinger herhjemme og i udlandet. 

– Min motivation kommer fra glæden ved det smukke og foranderlige i naturen og dyrelivet, som jeg forsøger at afspejle og fortolke, fortæller Lisbeth Aggerbeck Woll. –  I mine malerier kan de anvendte farver og former fremkalde stemninger af noget, jeg ikke kan beskrive med ord. Noget både i og bag om naturen. Jeg har boet i Brønshøj i mange år, og mine tegninger er fra mine nære omgivelser som Utterslev Mose, hvor jeg vandrer gennem de skiftende årstider. Dyrehaven og Zoologisk have er andre kilder til inspiration. Bornholm er en ø med uudtømmelige motiver som klipperne og vandet, og så er der Vesterhavet og Nice med havet og himlen som omdrejningspunkter.

Fernisering med jazz, swing og god stemning

Alle er velkomne til at komme forbi til et glas vin eller en sodavand til ferniseringen torsdag 30. sept. kl. 17:30-19:30.

Til ferniseringen vil Brødrene Benjamin Aggerbæk og Christian Woll spille jazz, swing og skabe god stemning.

Udstillingen kan ses hele oktober.