Fix er helt klar til sæsonpremieren 2. påskedag

Mandag den 5. april – (2. påskedag) – har Fix sæsonpremiere, hvis alt ellers går efter planen. Men hvordan har de rødhvide forberedt sig på at komme i gang, og hvad er målsætningen i dette forår ?
Netavisen har talt med 1. holdets cheftræner Sune Blom, og han glæder sig sammen med sine spillere til, at det hele starter.
– Ja vi starter jo den 5. april kl. 14, og det sker på Kløvermarken, hvor vi møder CSC, som ligger nr. 6 bare 2 point mere end os, fortæller Sune Blom. – Forberedelserne har jo været præget af Coronakrisen, men vi har løbet og trænet i grupper af 5 i en lang periode. Vores normale træning startede vi op igen den 1. marts. Og heldigvis har de fleste holdt formen ved lige henover jul og nytår. Vi har jo pænt fulgt de retningslinjer, man har udstukket. Som sagt glæder vi os til at komme i gang, men der er fortsat en række praktiske udfordringer med omklædning og bad med mere. Det skal vi nu nok få til at fungere.
                                                  Sune Blom – fuld af fortrøstning før sæsonstarten
Hvad er målsætningen ?
– Vi har en forhåbning om, at både vores 1. og 2. hold skal slutte i den bedre halvdel af deres respektive rækker. Herudover har vi stort fokus på vores træningsmiljø. Vi har en klar ambition om at tilbyde alle spillere i seniorgruppen en kompetent og spændende fodboldtræning. Og så har vi fået et par nye folk ind i seniortruppen, der aktuelt indeholder 50 spillere, som kæmper om pladserne på de to hold. Det ser ud til, at vi har styrket bredden. Desværre har vi måttet sige farvel til en stærk forsvarsspiller, Niels Jacobsen, der har spillet mange år på 1. holdet. Han er rejst til udlandet, så ham må vi undvære.
Hjemmebanen ??
– Ja vi planlægger at spille alle vore hjemmekampe i Pilesvinget, siger Sune Blom, som fortsat har tjansen som cheftræner for seniortruppen. – Jeg har et bredt trænerteam bag mig, og vi er mange, som løfter opgaven. I trænerteamet har vi også udvidet med en spillende træner, Christian Meyhoff, omkring 2. holdet. Han har tidligere været 1. holdstræner i klubben og er efter en kort periode, hvor han var væk, nu tilbage og kan bidrage både på- og udenfor banen i foråret.