Fix fik tørre tæsk af topholdet Sundby

De rødhvide fra Fix var på en alvorlig opgave lørdag eftermiddag, da holdet besøgte rækkens tophold Sundby BK. Hjemmeholdet er det mest scorende i Serie 1, og har samtidigt det bedste forsvar. Så Brønshøj mandskabet vidste, hvad de gik ind til.

At tabe 4-0 lyder voldsomt, men ser man på hele kampen, så var forskellen faktisk ikke så stor. Sundby scorede til 1-0 lige før pausen, og det blev resultatet af 1. halvleg. Man skulle helt hen til det 65. minut, før Amagerkanerne øgede til 2-0, og det var afgørelsen, for bare seks minutter senere blev det 3-0, og i kampens sidste minut slog topholdet sejren fast til 4-0.

Kommende uge bliver travl for Fix. Tirsdag skal holdet på Jens Jessensvej møde CBS Sport kl. 19.30, og bare to dage senere torsdag kl. 18 gælder det i Valby Frederiksholm/Sydhavnen.

Turneringen sluttes af med ugens tredje kamp, denne gang i Pilesvinget mod BK Viktoria lørdag kl. 12.00.