Fix gik ned de sidste 10 minutter og tabte 2-4 til Rødovre

Man kan heller ikke ligefrem påstå, at Fix har fået nogen særlig god start på sæsonen. Lørdag blev det til et nyt nederlag, denne gang 2-4 til arvefjenderne fra Rødovre.

Gæsterne kom foran i halvlegens sidste minut, men inden dommeren nåede at fløjte til pause, havde Fix udlignet til 1-1.

I de sidste 45 minutter bølgede kampen frem og tilbage. Rødovre kom igen foran, fire minutter efter pausen, men igen fik Fix bragt balance i regnskabet efter 67 minutter, så stillingen var 2-2. Så skete det, som viste sig at være ret så afgørende for kampens udfald. Hjemmeholdets Andreas Christian Nors fik sit andet gule kort, og så var det farvel og tak. Det var godt 10 minutter før tid, og i den resterende del af opgøret fik Rødovre scoret yderligere to gange til slutresultatet 4-2.

Fix har tabt fire og vundet to kampe i sæsonen. Det giver en plads pænt under midten.

Fredag aften kl. 20 skal de rødhvide i kamp igen – det er i Mimersparken mod Nørrebro FF.