Fix præsterede for anden gang i træk at vinde med tenniscifre !

Hold da op – nu sker der for alvor noget i Fix. Udekampen lørdag mod Amalie på Kløvermarken endte med en kæmpe sejr på 6-2 efter 4-1 ved pausen. Ugen før blev det 6-1 over topholdet FC Nyhavn, så man må da sige, angriberne er begyndt at lyne.

Sejren bringer Fix helt op i toppen af rækken på en fjerdeplads, men med samme pointtal som andenpladsen.

Som lovet er her et nærmere referat af kampen !

Kampen på Kløvermarken startede lidt rodet, og efter 10 minutter kom BK Amalie foran på en omstilling.

Derefter skruede FIX op for tempoet, hvilket belønnede sig. Efter 15 minutter kunne FIX’ brandvarme angriber, Morten Lauritsen, hamre bolden i netmaskerne og score for fjerde kamp i træk.

Efter scoringen spillede FIX med stort overskud, og efter 20 minutter kunne Bertram Falkenberg gøre det til 2-1 efter assist fra Marvin Gransee. Kort efter lynede Morten Lauritsen igen med et fremragende hovedstød med assist fra Marvin Gransee. I det 40 minut smadrede anføreren Rasmus Kronbøl bolden i nettet til 4-1 efter assist af Jonas Tuborg.

2. halvleg startede lidt hektisk uden de store chancer i begge ender. Men I det 70. minut vendte Jakob Kronbøl på en tallerken og hamrede bolden op i målhjørnet fra 30 meter med det kolde venstreben. Kort efter reducerede BK Amalie til 5-2. Derefter viste indskifteren, Noah Gelvan sin målnæse, da han gjorde til 6-2 i de døende minutter efter assist fra Jakob Kronbøl.

Kampen spiller blev Marvin Gransee med 3 assists!

Nu gælder det SC Amager på lørdag klokken 12 i Pilesvinget.

FIX afholder både ‘fan dag’ og ‘lyserød lørdag’ den 30. september og håber derfor at se en masse i mosen.