Fix vandt topkampen mod CBS Sport på udebane 2-1 og er helt fremme

Det kører fortsat for de rødhvide på Brønshøj Kirkevej. Med det i baghovedet – at klubben fylder 100 år til efteråret, – vinder førsteholdet fortsat den ene vigtige kamp efter den anden, og det betyder, at man er med helt fremme i oprykningsracet !

Kampen søndag på Frederiksberg blev den ventede hårde opgave. Hjemmeholdet ligger placeret foran Fix, så vigtigheden af opgøret var stor.

CBS Sport bragte sig foran 1-0 efter 12 minutter, og den stilling holdt helt til der manglede knapt 20 minutter af kampen. Så lykkedes det for Marius Poulsen at udligne til 1-1 på en aflevering fra Chriss Jacobsen. Og bare to minutter før tid scorede Jonas Krøyer sejrsmålet til 2-1. Her var det Marius Poulsen, der gav den målgivende aflevering.

Med det resultat ligger Fix på fjerdepladsen. Lad os lige tage øverste lag i rækken her: