Fix var lige ved og næsten !

Tirsdag aften spillede Fix sæsonens femte kamp i Serie 2. Det skete på hjemmebane mod Amager FF i Pilesvinget, og resultatet blev uafgjort 1-1 efter 0-0 ved pausen.

Der blev givet og taget i samtlige kampens minutter, og opgøret var meget intenst. Men man skulle helt hen til det 76. minut, før det første mål blev scoret. Og det var hjemmeholdet, der bragte sig i front ved Morten Lauritzen efter en aflevering fra Andreas Ohmann. I dommerens overtid efter 93 minutter udlignede amagerkanerne dog på et tvivlsomt frispark til slutresultatet 1-1.

Fix havde indtil da vundet og tabt hver anden kamp, og turen var faktisk kommet til en ny sejr. Men sådan skulle det altså ikke gå.

Lørdag den 16. september kl.12 spiller Fix så den tredje hjemmekamp på stribe, (de tre første var jo ude), og her kommer FC Nyhavn på besøg.