Fix var sekunder fra sejren i Valby, men måtte nøjes med 2-2

Året er slut for Fix efter fredag aftens sidste kamp i Valby mod hjemmeholdet Valby BK. Den sluttede uafgjort 2-2, efter at Fix havde ført 1-0 ved pausen. Morten Lauritzen gjorde det til 1-0 efter 23 minutter, og det holdt halvlegen ud.

12 kampe 3 sejre 4 uafgjorte og 5 nederlag score: 19-26

Efter pausen udlignede hjemmeholdet efter en god time, men syv minutter før tid fik Sigurd Rechendorff bragt Fix på vinderkurs til 2-1. Dette holdt imidlertid ikke tiden ud. Bare få sekunder før dommeren fløjtede opgøret af, fik Valby udlignet til slutresultatet 2-2.

Ærgerligt for Fix, men dog trods alt en pæn afslutning, når man tænker på sidste weekends afklapsning på Kløvermarken.

Nu holder Fix pause indtil 4. april næste år, og det sker på en placering under midten i Serie 2.