For 30 år siden startede et eventyr, som endte med at gøre Stenløsevej til den danske Abbey Road.

Tiden er nærmest fløjet afsted for 48-årige Kristian Dalsgaard, siden han 1. oktober 1991 påbegyndte det eventyr, som endte med at hedde ARK-studie. I de 30 år der er gået siden, har han formået at skabe et musik- og lydstudie, som er blevet landskendt og meget benyttet af landets største navne.

Dengang i 1991 var han blot 18 år gammel, og han havde en tyrkertro på, at det kunne lade sig gøre at skabe en levevej indenfor den side af musikken, han stod for. Nemlig indspilninger ! Det hele startede i forældrenes kælder på Højstrupvej i Brønshøj, men allerede et par år efter købte han en bungalow på Stenløsevej, og der cementerede han den succes, ARK-studiet har i dag.

Når man som netavisens redaktør har fulgt Kristian Ark, (som han populært kaldes), så har det været en fantastisk vej fra den mere primitive teknik til det mest hyper moderne udstyr, studiet har i dag. Han har virkelig formået at følge med tiden og udviklingen, og derfor er det ikke tilfældigt, at nogle af de største navne herhjemme er jævnlige gæster i studiet. Den lille bungalow har også med tiden vokset sig større i takt med, at pladsen blev for trang. Der er sket en del udvidelser, så ARK i dag fremtræder som et meget kundevenligt og moderne studie med de helt rigtige faciliteter.

Da Kristian Dalsgaard for alvor ville markere sit studie efter en af ombygningerne, blev det med en storstilet reception, hvor bl.a. Københavns daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen var til stede og klippede snoren over !

Som nævnt har store navne indspillet på Stenløsevej. Lad os blot nævne Brødrene Olsen, Søren Aqua Rastad og Bent Fabricius Bjerre, Infernal. Nick & Jay, Rasmus Seebach, Chief One, Thomas Helmig, Stig Rossen, Sort Sol, Hardinger Band, Lars Hug, vores lokale James Rasmussen og sandelig om ikke også Livgarden har været på besøg. Det er også blevet til forskellige opgaver med f.eks. Eventyrteateret og musikskoler, og så har studiet lagt lokaler til DR 2 og Tv2 Zulu.

Kig blot på disse skud fra ARK-eventyret, som vi har lånt fra den tykke scrapbog !

                 

                 

 

Trods den imponerende succes har Kristian Dalsgaard ikke forandret sig det mindste. Han er stadig den ydmyge person med det drengede udseende. Har han i det hele taget forandret sig på de mange år ?

Stort tillykke fra netavisen og fortsat held og lykke med livsværket !