Forrygende start for Brønshøj - ny målrig og sikker sejr

Det lykkedes for Brønshøj at holde stilen med mange mål og point. Lørdag eftermiddag vandt de sortgule en komfortabel sejr på hele 5-1 over Allerød, og med den i bagagen ligger BB fortsat på førstepladsen i Danmarksserien. Mere og mere modnes tanken om divisionsfodbold til næste efterår. Man skal godt nok stå tidligt op for at besejre de stærke hvepse for øjeblikket.

Det startede ellers ikke allerbedst, eftersom hjemmeholdet Allerød bragte sig foran 1-0 efter 22 minutter. Heldigvis lykkedes det for Mads Walter at udligne, og umiddelbart før pausen kunne Aleksandar Lazarevic bringe BB foran på straffespark til 1-2

Efter pausen startede Allerød med brask og bram, men uden at have heldet med sig, og så vi skulle helt hen til, hvad vi vil kalde for Brønshøjs gyldne syv minutter. I det 67. minut scorede Mads Hashiba til 1-3, fem minutter senere var det Rasmus Suhr til 1-4 og efter 74 minutter øgede selvsamme Suhr til kampens slutresultat 1-5.

Bum – således kunne Brønshøj føje endnu en kanonsejr til listen. To kampe seks point og en score på 8-1 !! Fredag kl. 18.30 får førerholdet så besøg af Sundby på Tingbjerg Ground. Mon ikke – de første par kampe in mente – at der kommer ekstra mange tilskuere til en ny festforestilling ?

Sådan skriver BB selv om kampen. Tekst: Christian Haslund / foto: Thomas Løser

Sommer, sol og sejr

Det var fantastisk vejr i Allerød i går, da vi kiggede forbi. Og da kampen var slut strålede vi om kamp med solen efter en fantastisk 1-5 sejr. Rasmus Suhr – 2 styks – Mads Walter, Aleksandar Lazarevic og Mads Hashiba stod for målene.

Vi satte os på kampen fra start af, og der var også spillet mindre end to minutter før vi så kampens første afslutning – faktisk hele to af dem. Begge kom fra Malik Aits fødder, men den ene sad i målmandens handsker og den anden gik over mål.

Vi fortsatte med at lægge pres på Allerød, som ikke var meget på bolden, og det blev også til flere chancer.
Den største af disse kom i det 17. minut. Her fik Walter sendt bolden mod Malik, der ramte bolden skidt. Det var dog lige ved at ende godt, da Hashiba fik tacklet Allerød-spilleren, der forsøgte at sparke væk. Desværre måtte vi se bolden gå forbi mål.

Ud af det blå
Det meste foregik på Allerøds banehalvdel, men i midten af 1. halvleg kom værterne frem til deres første afslutning. Bolden blev spillet ud i venstre side til Oliver Jensen, der sendte den ind til Ashab Mukudajev. Allerød-angriberen sparkede første gang og sendte bolden i mål via stolpen. 1-0 til Allerød næsten ud af det blå.

Vi lod os dog ikke slå ud af målet og der kom også beroligende ord fra bænken. Det viste sig også, at føringen kun holdt 2-3 minutter.

Tarik Mourhrib og Mads Walter kombinerede sig igennem Allerøds defensiv og så kunne en fri Walter stille og roligt sende bolden i mål med venstre støvle. 1-1 og dejligt med udbytte af vores dominans og flotte spil.

To gange straffe
Det flotte spil fortsatte, men det lykkedes også for Allerød at komme frem til et par afslutninger – dog uden stor kvalitet.

Med små fem minutter tilbage af 1. halvleg blev Tarik nedlagt i feltet. Dommeren var ikke i tvivl om pegede med det samme på pletten. Aleks gjorde klar til at sparke straffesparket.

Andet forsøg fra Aleksandar Lazarevic går i kassen til 1-2

Men bolden sad lidt for tæt på målmanden, som kunne redde. Aleks skulle dog få en chance mere, da linjedommeren vurderede, at Allerøds målmand var gået før tid – så straffesparket skulle tages om. Med det andet forsøg svigtede Aleks ikke. Selvom keeperen gik til den rigtige side, sad bolden så yderligt, at bolden strøg i mål. 1-2 og dejligt at kunne gå til pause med en føring.

Kom stærkt ud
Man kunne forestille sig, at der var blevet talt med store bogstaver i Allerøds omklædningsrum efter en 1. halvleg, hvor ikke meget lykkedes for dem. For de kom stærkt ud til 2. halvleg.

Inden de første 5-6 minutter af 2. halvleg kom de frem til to gode muligheder for at udligne. Den første af disse tilfaldt Oliver Høeg, som stod helt fri i feltet, men bankede bolden langt over mål. Kort tid efter fik Allerød chancen for at heade bolden i mål. Men et svagt hovedsstød voldte ikke Lucas Chang-Andersen nogle problemer.

Hashiba på tavlen
Da vi var halvvejs igennem 2. halvleg, kom det vigtige 1-3 mål, som gav lidt ro. Walter svingede venstrebenet fra kanten af feltet og målmanden kunne kun parere den hårde afslutning. Bolden røg lige ud til Mads Hashiba, der enten med hovedet eller skulderen fik sendt kuglen i kassen 1-3. Allerød var ellers bedst i lige denne periode, men med scoringen fik vi punkteret deres håb om et comeback.

Efter kampen talte vi med Hashiba, der de sidste par kampe har befundet sig på positionen højre wingback – en plads, han ikke har været vant til.

”Lidt uvant position, men jeg synes, at jeg er kommet godt ind i det. Det passer egentlig mit spil meget godt. Jeg kan jo løbe meget, så det er en perfekt position for mig, tror jeg”, siger Hashiba om wingback-pladsen.

Scoringen til 1-3 var nok ikke den eleganteste af Hashibas mål i karrieren. Vi bad ham om at sætte lidt ord på scoringen.

”Mads Walter trækker ind og sparker med venstre, og så håber jeg bare, at han sparker hårdt nok til, at der kommer en retur. Det gør der så. Så falder bolden lige over til mig, så kan jeg lige prikke den ind med skulderen. Det var meget fedt, for det var lang tid siden, jeg har scoret. Så det var jeg glad for”, fortæller Mads.

Begyndelsen på denne sæson har været betydelig bedre end forårssæsonen. Her kom Mads ind på, hvad der har ændret sig over sommeren.

”En ting er, at vi er kommet i rigtig god fysisk form. Det kan man også se i 2. halvleg. Vi har masser af overskud og så har vi fået forstærket truppen. Men en bedre trup end sidste år”, forsætter Hashiba.

Suhrt for Allerød
Fem minutter senere skulle det blive værre for hjemmeholdet. Et perfekt slået indlæg af Malik Ait fandt en helt fri Suhr omkring det lille felt. Suhr fik headet mod mål, men en flot redning forhindrede 1-4 scoringen. Heldigt for os røg returen ud til Suhr, der kunne flugte bolden i mål til stillingen 1-4.

Men Suhr var slet ikke færdig med at bombe. Med en flot, lang aflevering blev Suhr spillet helt fri af Aleks. Det eneste Suhr skulle var at sende bolden forbi keeperen og det gjorde han i sikker stil. 1-5 til os og Suhrs 37. mål i Brønshøj-trøjen.

Det sidste kvarter af kampen forløb ganske roligt, bortset fra en afslutning på træværket af Allerød.

Fantastisk stemning
Det var ganske fornøjeligt at være hveps i Allerød i går, og hvor var det skønt at se så mange hvepse på tribunen. De skabte en fantastisk stemning og gjorde også deres andel i 1-5 sejren. Vi håber på at se endnu flere hvepse, når det gælder udebaneturen den 1. september, hvor vi skal til Næstved.

Men først skal vi spille hjemme mod Sundby. Læg mærke til, at vi spiller en fredag – nemlig den 25. august kl. 18.30. Inden kampen har du mulighed for at købe en lækker menu til kun 130 kr. (inkl. fribillet til valgfri hjemmekamp).

”Forhåbentlig bliver det til en ny sejr på fredag. Det skal vi have. Vi fortsætter stimen”, forudsiger Hashiba om fredagens kamp mod Sundby.