Forsinket nytårskur med Trio From Hell i Pilegården

Som så meget andet blev januar-koncerten med Trio From Hell udskudt, men søndag den 30. maj. kl. 14 kan Billy Cross, Flemming Ostermann og Mik Schack holde en forsinket nytårskur i Pilegården.

         Billy Cross – Flemming Ostermann og Mik Schack

Det plejer at være et festbrag, når den venligtsindede trio med det onde navn skyder året i gang. Eftersom vi nærmest allerede er halvvejs inde i 2021, bliver der måske mere tale om en fejring af kulturlivets genåbning.

Det er i hvert fald sikkert, at et trofast publikum glæder sig til gensynet med den underholdende trio, som blev dannet kort tid efter, at Billy forlod Delta Cross Band. Mik Schack ringede til ham og sagde: “Lad os tage ud at spille og lave lidt sjov. Du skal sgu’ ikke sidde hjemme og glo ind i væggen, du skal sgu’ stå på en scene!”

Billy, der var enig med Mik, ringede straks til Flemming Ostermann og så var trioen en realitet – Billy Cross på guitar og sang, Flemming Ostermann på bas og Mik Schack på… vaskebræt! Og sådan er det stadig.

De begyndte at spille rundt omkring i København og blev hurtigt populære blandt folk, der var til ’Good Old Rock’n’Roll’! Sammen spillede de al den bedste musik fra Billys karriere som soloartist, fra hans tid med Delta Cross Band – og fra Amerikas barndom: Autentisk rock, blues, rhythm and blues og country. Ja, de spillede sange fra hele kataloget af “great music”, der blev elektrificeret i 50’erne og 60’erne – med den ene lille forskel at The Trio from Hell satte turboen på, når de spillede, så det lød som en blanding af Led Zeppelin og Eddie Cochran. Og sådan er det stadig. Ingen andre lyder som dem.

Koncerten er arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj. Billetter købt til den oprindelige koncert i januar er fortsat gyldige.