Fortællekoncert i Brønshøj Vandtårn

Den 28. og 29. oktober er der fortællekoncert med klassisk musik for børn og deres voksne i Brønshøj Vandtårn.

De to kaniner Zig og Zag har travlt. De har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige hører de en lyd. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang? Draget af lyden går de ind i Papirskoven.

I koncertfortællingen “Skrædderkaninerne lytter til træerne” er der både højtlæsning og levende musik og sang. Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op. Musikken bliver bindeleddet mellem kroppen, sjælen og naturen og det handler om at give sig tid til at lytte.

Papirskovens univers er skabt af Marie Priem, der udover at være forfatter og illustrator også er sanger. I tæt samspil med saxofonist og sanger Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

Fortællekoncerten varer 30 min. og henvender sig primært til børn i alderen 2-7 år. Vandtårnet er ikke opvarmet – husk varmt tøj. Der er forestillinger fredag den 28. oktober kl. 10 og kl. 11 for skoler og institutioner og lørdag den 29. oktober kl. 13 + kl. 15 for børnefamilier (25 kr.)