Four Seasons - POP 2 - husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer Ebbe Frank som den næste, og lægger mit niende cover op. Jeg har altid elsket falsetsang, og her står Four Seasons som noget af det bedste. Dog stod jeg og vaklede mellem dem, Beach Boys og Jan & Dean. Men der var kun plads til en, og det blev altså Frankie Valli og Co.. På dagens LP får vi en kæmpe buket af deres største hits, og selvom jeg også var glad Red Squares og Wishful Thinking, så var den originale vare nummer et !