Fredag aften påbegynder Brønshøj den sidste og afgørende vej mod divisionerne

Det har selvfølgelig været alvor hele tiden for Brønshøj, men fra på fredag skærpes det hele yderligere. For der påbegyndes de afgørende kampe mod det ubetingede mål – at vende tilbage til divisionsfodbold. BB spiller sin første kamp på udebane mod Hørsholm-Usserød, og det sker kl. 19.00 i Hørsholm Idrætspark.

Parolen er den samme som fra starten af foråret. Der skal tre point på kontoen. Ikke mindst fordi Sundby i skrivende stund er hele seks point foran BB. Derfor rettes blikket nok i første omgang mod stærkt kørende Glostrup, som har et point mere end hvepsene. Men spændende bliver det lige til sommerferien. Vi kan dog fryde os over en stabil periode BB’erne er inde i. Det er ingen tvivl om, at spillerne må strutte af selvtillid. Nu skal arbejdet gøres færdigt. Kig på oversigten her under – hvor man kan se Brønshøjs resterende kampe i foråret. Der kan forekomme ændringer, men skulle det ske, så er netavisen klar med evt. nye tidspunkter.

Med den støtte førsteholdet oplever lige nu, må det ikke glippe. Bevares – BB har altid haft stor støtte fra supporterne, men det har ligesom taget til i takt med de flotte kampe, holdet har spillet. Kig bare på tilskuer- tallene, når der spilles på Tingbjerg Ground.

Derfor er vi ikke i tvivl om, at det halve Brønshøj er med i Hørsholm fredag aften. Bydelen ser meget gerne den gamle storklub tilbage i divisionsfodbolden, og det er nu, det gælder …

                 

Netavisen krydser alt, hvad der krydses kan for at projektet lykkes for de sortgule. Good luck til spillerne, som skal gennem mange hårde kampe.