Frejas herrer og damer slikker sårene efter kæmpe skuffelse

Freja Håndbold var både hos herrerne og damerne meget tæt på den helt store triumf, men det hele glippede på målstregen. Værst var det hos førstnævnte, som var så tæt på en oprykning, man overhovedet kan komme. Den helt afgørende kamp blev spillet mod Ledøje-Smørum, og der kan man roligt tale om, at nerverne hang uden på tøjet.

Det blev to meget tætte kampe, der begge endte 25-25 i ordinær spilletid. Søren Arvad Olsen brændte straffe i de døende minutter i kampen på hjemmebanen i Bellahøj hallen, hvilket sikrede Ledøje-Smørum uafgjort.
Anden kamp sluttede som før nævnt også 25-25, og så skulle det hele afgøres i straffekonkurrence, hvor Ledøje-Smørum trak det længste strå og vandt.
Frejas herrer syntes selvfølgelig, at det var både ærgerligt og bittert, at de gik ud af de to gyserkampe uden at sikre sig oprykning til Danmarksserien, men de er ved godt mod og tror på, at det vil lykkes i den kommende sæson.
Dameholdet sluttede i toppen af Danmarksserien, men lige under stregen der gav adgang til 3. division. Så de tager endnu et år i Danmarksserien. Claus Albæk har forlænget og fortsætter som træner for holdet, der håber på endnu en god sæson med mange sejre.