Frustreret Stadion formand - det er sgu da utroligt !

Mandag aften blev det slået definitivt fast, at håndbolden fra 2. division og nedefter er suspenderet for andet år i træk på grund af Corona og de efterfølgende restriktioner. Ser vi på det med lokale øjne, så er det nærmest vanvittigt, at IF Stadion nu igen snydes for muligheden at rykke op i 1. division.

Sidste år lå klubben til oprykning, men så fastfrøs man turneringen på grund af Corona, og så måtte man bare rette ind. Det tog Stadion forholdsvis roligt, da tingene i hele landet på det tidspunkt var temmelig uoverskuelige.

  

Så det var bare op på hesten igen og forsøge at nå det længselsfulde avancement i sæsonen 2020/2021. Og det så faktisk ret så lovende ud endnu engang. De lokale håndbolddrenge lå bestemt med gode chancer igen, og det resterende program så overkommeligt ud.

Men atter fik man en ordentlig en på kassen. Håndbolden er lukket ned, og de forskellige klubber som er ramt, kan begynde at forberede en helt ny sæson til efteråret.

Vor lokale REMA 1000 er en af Stadions trofaste støtter. 

Det er ikke kun sportsligt, klubben er ramt. Rent økonomisk gør det også ondt. – Ja indtil nu har vores sponsorer været yderst forstående, fortæller Stadions formand Allan Juhl Jensen til netavisen. – Men den vare man køber hos os, har vi jo haft svært ved at kunne levere, og det giver mange spekulationer. Vil de fortsætte støtten, eller trækker de sig ? Det er dybt frustrerende det her.

Skal jeg midt i mørket grave noget positivt frem, så er det, at Stadion stort set allerede er klar til næste sæson. Vores trup er intakt, og vi får tilgang af 2-3 nye fra 1. division. Vi har forberedt os, og det giver en vis ro. Men spørger du mig, så er jeg både indebrændt og bitter. I to år har vi arbejdet for det her. Jeg kunne forstå, hvis det her var noget, vi selv var årsag til, men det er det jo ikke. Vi kan intet gøre, men må bare rette ind endnu engang. Det er sgu svært at leve med, slutter Allan Juhl Jensen.