Gensyn med banko og quiz i Pilegården

Der er gensyn med to populære aftener i Pilegården i den kommende tid. På torsdag den 16. sep. kl. 19 er der forfriskende banko med bornholmske regler og tirsdag den 21. sep. kl. 19 skal der quizzes.

Det er både sjovt, anderledes og samtidig traditionelt banko, som vi kender det, der snart løber af stablen i Kulturhuset Pilegården. Præmierne er en skøn blanding af koncertbilletter, sponsorater, øl og diverse sager, hvoraf en del mest af alt vil få smilet frem. Spillet krydrer de to bankoværter Kim Jezus og Carsten Bo med små, sjove historier, og der bliver også sunget en sang eller to. – Det er naturligvis de bornholmske regler, der spilles efter. Kom og lær, hvordan de er, siger de to værter. Adgang inklusiv én bankoplade koster 40 kr., og der kan købes flere i døren.

Nogle dage senere er det TP-afficionados, lokale kloge-Åger og de skarpeste knive i skuffen, der krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Her bliver der gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne. Man tilmelder sit hold på fire hos quizmaster Helle på tlf. 22 54 88 76 og afleverer sine 25 kr. i døren, som havner i vinderpuljen.