Gratis sommerjazz i Pilegårdens have tirsdag aften

Den populære sanglærke Kira Martini gæster Pilegården til den første af tre gratis udendørs sommerkoncerter i haven.
     Tirsdag den 24. maj kl. 19 – 21.00

Sommeren er her endelig, og det fejrer den lokale klub Jazzpetanque traditionen tro med en stribe gode jazzkoncerter på den akustiske scene i Pilegårdens hyggelige have. Som altid er det musikalske niveau højt, når den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter møder morgendagens jazznavne. Igen i år har den lokale jazzlegende Fessor inviteret sine venner forbi, og der er gode navne på plakaten.

Kira Martini, har de seneste år vokset sig til en stærk stemme indenfor vokaljazzen, og har hurtigt lagt sig i toppen af kvindelige vokalister pa den danske jazzscene. Hun er en anerkendt og travl musiker, som er at finde på både de inden- og udenlandske scener, med sit varierede repertoire, ærlighed og inderlighed. Repertoiret er alsidigt, og indeholder bade evig grønne jazz-standards, egne kompositioner, brasilianske perler, bluesklassikere og skandinaviske folkemelodier.

På scenen

  • Kira Martini:  Vokal
  • Peter Marott: Trompet
  • Mads Søndergaard: Orgel
  • Morten Ærø: Trommer
  • Fessor: Trombone

Grillen tændes kl. 18 til medbragt mad. Alle må medbringe egne drikkevarer. Der er ikke salg af drikkevarer og mad på stedet. Koncerterne er udendørs. Arr. af Klubben JazzPetanque med støtte fra AC Stilladser A/S.

Gratis adgang !