Gudstjenesteliste for Husum Kirke 29. august - 1. september

 

Mandag 29. august 2022

 

16:00 Børnekor:

 

Korskole for børnene i Husum er startet    

– der er endnu pladser på de tre hold

Så er den fælles korskole i et samarbejde mellem Husum Kirke og Husumvold Kirke igen åben efter sommerferien. Korne ledes af musikpædagog Christina Schimmel Rindorf. Skolen omfatter Spirekoret (0 -1. klasse) Børnekoret (2.-4.klasse) og Juniorkoret (5.-9.klasse). Spirekoret øver i Husumvold Kirke på onsdage og de to øvrige kor synger løs på mandage i  Husum Kirke.Tilmeldning sker på en af kirkernes hjemmemside:

www.husumkirke.dk eller www.husumvold.dk

 

Korskolen er gratis og der er ingen optagelsesprøve.

“Alle kan lære at synge, og det er glæden ved at synge og fællesskabet, der er i centrum”, siger Christina Shimmel Rindorf. Korene optræder flere gange i årets løb. Både i forbindelse med gudstjenester og ved små og store koncerter. Der optages løbende nye børn i korene.

 

 

17:15 Juniorkor: Se ovenfor
19:00 Voksenkor i Husum Kirke

Koret, som sidste år kunne fejre 10 års jubilæum, tæller mænd og kvinder, som mødes mandage, hvor øvning og hyggeligt samvær går hånd i hånd. “Vi arbejder seriøst og synger især klassiske sange, men der er altid tid til en kop kaffe og en hyggelig snak i pausen”, siger korleder og organist Kirsten Thorup. Det er gratis at synge med. Koret synger lejlighedsvis ved gudstjenester, koncerter og højtider i Husum Kirke.

Få mere at vide om det at synge i Voksenkoret hos Kirsten på: 61 69 70 59 eller kthorup2@gmail.com

 

Onsdag 31. august 2022
14:00 Kreds for læseheste:

Sensommen og efterårets program står på trapperne i Husum Kirkes læsekreds, der har den anmelderroste roman kunstmaleren Kristian Zartmann på programmet den 31. august. Kredsen samles på udvalgte onsdage, hvor deltagerne deler deres læseoplevelse med hinanden og med sognepræst Iben H. Sørensen som fast anker.

Læsekredsen har en aftale med Husum Bibliotek, som stiller værkerne til rådighed for deltagerne. Tilmelding sker til Iben på ibks@km.dk eller 51 27 47 84

På Husum Kirkes hjemmeside – www.husumkirke.dk  kan man læse mere om læsekredsen og se en omtale af de værker, som man læser.

 

Adam i Paradis: Af Rakel Haslund-Gjerrild En historisk roman, der handler om den koleriske kunstmaler Kristian Zahrtmann, da han var på toppen af sin kunstneriske karriere. Titlen hentyder til et værk, som Zartmann maler op til  1. verdenskrig. Romanen handler om kunst, kærlighed, køn og seksualitet. Bogen  udløste Weekendavisens Litteraturpris i 2021.

 

 

 

 

 

Torsdag 1. september 2022
09:00 Morgenandagt ved sognepræst Iben H. Sørensen.