Gudstjenesteliste for Husum Kirke den 29. september - 4. oktober

                                                      
Torsdag 29. september
09.00

10.00

Morgenandagt ved sognepræst Iben H. Sørensen.

Babysalmesang

Fredag 30. september
10:00 Cafeen i kirken har fredagsåbent

Café Sammen i Husum Kirke

Hver fredag står der kaffe og morgenbrød på bordet kl.10.00 i Husum Kirkes hyggelige mødesal. Ofte er der et tema, som sætter gang i samtalen. Cafeen er populær, så husk tilmelding. Kontakt diakonimedarbejder Sofie: diakoni.husumkirke@gmail.com eller ring på 21181304.

 

Søndag 2. oktober

 

10:30

11.30

Højmesse ved sognepræst Iben H. Sørensen

Menighedsmøde:

Menighedsrådet i Husum Kirke orienterer om det kirkelige arbejde og de mange  aktiviteter i 20 -22 – herunder også for de kommende aktiviteter frem til årsskiftet. Tagrenoveringen af kirkesalen betyder bl.a. at de kirkelige handlinger foregår i den store mødesal frem til december, hvor arbejdet forventes færdig, så julegudstjenester mv. kan foregå i kirken som normalt.

Årsmøde: Husum sogns menighedspleje:

Efterfølgende kl. 13.00 er der årsmøde for Husum Sogns menighedspleje kl. 13.00. Dagsorden er tilgængelig på: www.husumkirke.dk

Alle er velkomne til at deltage i begge arrangementer.

 

Mandag den 3. oktober
16:00 Børnekor: Gratis korskole for børn i Husum    

– der er plads på de tre hold

Så synger børnene løs i den fælles korskole – et samarbejde mellem Husum Kirke og Husumvold Kirke. Der er plads på alle tre kor, som ledes af musikpædagog Christina Schimmel Rindorf. Skolen omfatter Spirekoret (0 -1. klasse) Børnekoret (2.-4.klasse) og Juniorkoret (5.-9.klasse). Spirekoret øver i Husumvold Kirke på onsdage og de to øvrige kor synger på mandage i Husum Kirke. Tilmelding sker på en af kirkernes hjemmesider:

www.husumkirke.dk eller www.husumvold.dk

 

Korskolen er gratis og der er ingen optagelsesprøve.

“Alle kan lære at synge, og det er glæden ved at synge og fællesskabet, der er i centrum”, siger Christina Schimmel Rindorf. Korene optræder flere gange i årets løb. Både i forbindelse med gudstjenester og ved små og store koncerter.

17:15 Juniorkor -se ovenfor
19:00 Voksenkor i Husum Kirke

Koret, som sidste år kunne fejre 10- års jubilæum, tæller mænd og kvinder, som mødes mandage, hvor øvning og hyggeligt samvær går hånd i hånd. “Vi arbejder seriøst og synger især klassiske sange, men der er altid tid til en kop kaffe og en hyggelig snak i pausen”, siger korleder og organist Kirsten Thorup. Det er gratis at synge med. Koret synger lejlighedsvis ved gudstjenester, koncerter og højtider i Husum Kirke.

Få mere at vide om det at synge i Voksenkoret hos Kirsten på: 61 69 70 59 eller kthorup2@gmail.com

Tirsdag den 4. oktober  
19.00 Sangaften i Husum Kirke:

Vi synger fra den nye højskolesangbog. Sognepræst Iben H. Sørensen har sammensat en buket fra Højskolesangbogen, hvor efteråret synges ind.