Hærværk mod og omkring det nye klubhus i Husumparken

I Husum Boldklub er man både skuffede og vrede for øjeblikket. Man har nemlig oplevet direkte hærværk mod klubbens nye faciliteter i Husumparken. Og hvem andre end tomhjerner kan finde på den slags ? 

Her sad et af vore kameraer, som brutalt er revet ned og stjålet, viser formand Johnny Nielsen

Heldigvis har man haft flere videokameraer kørende, og disse har lavet nogle meget vigtige optagelser, hvor man kan se flere af de personer, som forøver hærværket. Optagelserne vil efter en nærmere gennemgang blive givet videre til politiet.

– Vi skal nok finde de skyldige. Optagelserne er fine, og når vi har gennemgået alt materialet, giver vi det videre til politiet, siger formanden.

Der er smadret skraldespande og flasker og smidt forskelligt skrald omkring klubhuset. Normalt har man haft bænke stående foran facaden ud mod anlægget, som alle havde mulighed for at benytte, men det har bøllerne så også spoleret. Der ud over har de brækket alle kameraerne ned og stjålet dem. Måske fordi de syntes, det var smart, så man ikke kunne se de videoer, som var optaget. Men der har deres små hjerner heller ikke fungeret godt nok, eftersom alt er lagret i en ekstern harddisk, og de studeres som nævnt meget nøjagtigt lige nu.

Formanden sammen med klubbens sekretær Karen og Anders (i daglig tale Onkel A) som er en ægte klubmand, der altid er der og altid hjælper. De er alle tre dybt rystede over, at nogen kan finde på at øve hærværk mod de blåhvides nye domicil.

Husums formand Johnny Nielsen lover, at de skyldige vil få en fortjent straf. – Det er da totalt udtur, at alle os der prøver at gøre noget for området skal opleve det her. Så vi opfordrer alle normale og pæne mennesker, der jævnligt går tur i Husumparken om at holde øje med eventuelle mistænkelige subjekter efter lukketid. Man skal ikke prøve at konfrontere dem, men kontakte politiet, siger formanden og tilføjer – i stedet for at begå den slags hærværk mod vores klub, så kom over og spil fodbold i stedet. Vi har et fantastisk klubliv og er åbne for alle.