Halloween i Tivoli - vind billetter til masser af hyggelig uhygge

 

Efteråret er kommet, og traditionen tro trækker Tivoli i Halloween-kostumet. Halloween i Tivoli har på få år udviklet sig til at blive blandt de populæreste efterårsbegivenheder i Danmark. Over tre uger bydes der på over 22.200 græskar, nye hekse, dobbelt op på uhygge i Villa Vendetta i H.C.  Andersen Slottet og i Det Hjemsøgte, samt udskæringer af Danmarks største græskar. Forlystelserne kører, 30 handelsboder og alle restauranterne er åbne under Halloween i Tivoli, der er iklædt nye scenografier i efterårets farver fra 12.10.23 til og med 05.11.23.

Netavisen bringer i samarbejde med Tivoli en lille Halloween-konkurrence med flotte præmier. Man finder konkurrencen nederst i denne artikel.

Hvad venter der så ? 

Gæsterne kan bl.a. se frem til at blive mødt af fem nye søde, men drilske hekse, når de går rundt i haveanlægget. De møder bl.a. heksene som er iklædt farverige gevandter ved den magiske urtehave foran Pantomimeteatret, i labyrinten eller når de pludselig dukker op lige bag en som en fortryllet overraskelse. Gæster i alle aldre opfodres i øvrigt til at møde op i udklædninger, hvilket svenskerne har tradition for at gøre i stor stil. Der vil være en særlig udklædningsdag den 23.oktober hvor særlig mange forventes at deltage.

Gys og sjov

Tivolis prisbelønnede scary house Villa Vendetta, der er Danmarks største permanente scaryhouse med performere, har i anledning af halloween fået en række ekstra overraskelser, så gæster med hang til gys bliver ekstra skræmte under den 150 meter lang rejse gennem 12 værelser, korridorer og stuer fordelt på 800 uhyggelige m2.

I Skærsilden, som har til huse under den 109 år gamle Rutschebane, rykker det nye scary house ”Det Hjemsøgte” ind. Her kan gæsterne – hvis de ellers tør – lægge vejen forbi et hospital for mislykkede forsøg. Det er ikke et kønt syn, og gåsehuden bliver ikke mindre af de nærgående skabninger, som går tæt på de besøgende. Det Hjemsøgte kan eksklusivt opleves under Halloween, og børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

– Det er nu 18. gang i streg, vi åbner for Halloween i Tivoli, og vi kan igen love en masse fornyelser på alt fra flere tryllende hekse, scary og masser af kørende forlystelser, siger Tivolis pressechef Torben Plank. – Og så er der rekord mange græskar placeret i haveanlægget. Det er et betagende syn kan jeg godt love

Monsters Night Out optog 21. oktober

Monstrene overtager for alvor Tivoli den 22. oktober, når det går løs med Monsters Night Out optog. Fans af skræk og uhygge kan se frem til en parade med mere end 200 zombier, gengangere, kendte filmuhyrer og andre skrækkelige væsener. Monstrene, der dukker op med åbne sår, hugtænder og bloddryppende effekter, kommer for at give Halloween i Tivoli et ekstra pift af skræk, gys og gru. Børn og gæster med sarte sjæle bør holde sig på afstand, da monsterparaden både viser klør og hugtænder

Rasmus Klump og venner
Og der er stadig en masse for de mindste, som måske ikke er til zombier og monstre. F.eks. optræder Rasmus Klump under Halloween i Tivoli. Rasmus Klump, Græskarmanden og Flora optræder hver dag for de yngste gæster med to forestillinger på Plænen.

Kåring af Danmarks største kæmpegræskar

               

Lørdag den 14. oktober kl. 11:30 afholdes DM i Kæmpegræskar i Tivoli for 16 gang. Konkurrencen er blevet et større tilløbsstykke, hvor gæsterne kommer for at se de imponerende kæmpegræskar af sorten Atlantic Giant Om der bliver sat ny rekord i år, må dagen vise.

____________________________________________________________________

Vind billetter til Halloween i Tivoli !

Som nævnt i indledningen, springer vi med en konkurrence i samarbejde med Tivoli, hvor man kan vinde billetter til Halloween i den gamle have.

Konkurrencen:

1/ Hvor mange besøger Halloween i Tivoli i dag ? ______________________

2/ Hvornår er der Monsters Night Out optog: _____________________

3/ Hvor mange gange har Tivoli kørt Halloween inkl. i år: ______________________

4/ Hvor mange græskar er placeret i Tivoli: _________________________

5/ Hvornår starter og slutter Halloween i Tivoli: ___________________________

Navn:__________________________
Adr.; __________________________________________

Mobil: ______________

Mail: __________________

Der er 2 x 4 entre og turpas på højkant. 

Vi skal have løsningen senest søndag den 8. oktober kl. 12.00 – og den skal sendes til                                                          fa@2700-netavisen.dk under mærket Halloween 2023

GOD FORNØJELSE !

_____________________________________________________________________

Fakta omkring Halloween i TivolI 2023

Selvom mange forbinder Halloween i Tivoli med en markering af en amerikansk højtid, så har højtiden rødder i både europæisk og dansk historie. Halloween tager afsæt i fejringen af allehelgensaften og trækker også tråde til traditionelle danske høstfester med mange halmballer, årstidens blomster og ikke mindst græskar, og Tivoli bygger altså også videre på de traditioner.

22.200 græskar er placeret rundt omkring i Haven, hvilket er rekord.

140 meter lang pileflets labyrint 10.000 græsser, stauder, krydderurter, frugt- buske og -træer mm placeret i haveanlægget.

225 m2 tage er blevet beplantede med blomster i efterårsfarver.

DM i Kæmpegræskar afholdes for 16 gang i år.

21 gartnere, arbejdsmænd og tilriggere har arbejdet med gartnerdelen af Halloween i Tivoli.

Første Halloween sæson blev besøgt af 250.000 gæster. I dag besøges Halloween i Tivoli af ca. en   halv mio. gæster.

Åbningstider:

Søndag – torsdag kl. 11.00 – 23.00 – Fredag + lørdag kl. 11.00 – 24.00