Her er et mere udførligt referat af Brønshøj-Gørslev

Som lovet tidligere i dag, bringer netavisen her et mere udførligt referat fra kampen lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground mellem Brønshøj-Gørslev, skrevet af Christian Haslund, Brønshøj Boldklub.

En stille og rolig sejr

I en kamp, der aldrig rigtig kom op i tempo eller havde nerve, spillede vi vores eget spil og tog en 3-1 sejr hjemme mod Gørslev. Sejren gør, at vi holder fast i 1. pladsen med fire runder tilbage. Jeppe Orbe, Nicolai Grassi og Mathias Veltz scorede målene i dag.

Jeppe Orbe udligner til 1-1.

Kampen i dag blev spillet med sørgebind, og inden kampen var der et minuts klapsalver til ære ildsjælen Kalman Legradi, der altid har ydet en kæmpeindsats for klubben, samt legenden Ove Andersen, vores første landsholdsspiller. Begge gik bort i denne uge. Æret være deres minde!

Kampen begyndte stille og roligt med os mest på bolden, men så ud af det blå kom gæsterne foran. Niclas Thaulow sendte et indlæg ind omkring det lille felt. Her fik ingen ram på bolden, som hoppede en gang og endte i nettet. Et lidt overraskende og unødvendigt mål til Gørslev. 0-1.

Skarpheden manglede

Scoringen ændrede ikke meget ved kampbilledet, hvor vi fortsatte med at spille vores spil. Det blev til nogle udmærkede chancer, men alt for mange gange blev der sparket forbi mål.

I den anden ende var det Gørslevs store og stærke angriber Søren Falden, der voldte os flest problemer. Han kom også frem til et par fine chancer, men heller ikke han havde indstillet sigtekornet.

Det havde Jeppe Orbe til gengæld fem minutter før pausen. Et hjørnespark af Nicolai Jægergaard blev headet ud til Marcus Porsgrunn, der flugtede første gang. Bolden ramte en Gørslev-spiller og sprang hen til Jeppe Orbe, som sikkert sendte bolden forbi Andreas Fischer. 1-1, hvilket også var pausestillingen.

Vi tager føringen

Gørslev kom ud og fik gjort livet svært for os i 2. halvleg og havde bolden meget på vores banehalvdel. Men hverken vi eller Gørslev væltede sig i chancer. Jægergaard fik dog testet målmand Andreas Fischer med en fin afslutning fra kanten af feltet. Men Gørslev-keeperen nappede forsøget med en flot redning.

Nicolai Grassi bringer BB foran 2-1

Lidt efter lidt overtog vi igen spillet og med omkring 20 minutter tilbage af kampen kom føringsmålet. Jægergaard sendte et frispark mod bagerste stolpe. Her kom Grassi glidende og kunne score sit første mål i Brønshøj-trøjen. 2-1 til os.

Sækken snøret til

Vi forsøgte – dog uden at overanstrenge os – at lukke kampen, og i det 84. minut blev sækken snøret til. Oskar Tranberg fandt Rasmus Rønne på højre kant. Rønne sendte bolden fladt ind i feltet, hvor Veltz kom stormende og kunne score sit 12. sæsonmål. 3-1 til os og tilbage på sejrssporet.

Mathias Veltz slår sejren fast til 3-1

Det var som sagt en kamp, der aldrig kom helt op i gear, hvilket passede os fint. Der kom tre point på kontoen, vi holder fast i 1. pladsen og det ser bedre og bedre ud mht. målsætningen om at nå oprykningsspillet.

I næste runde venter bundproppen Herstedøster, som vi gæster lørdag den 5. november kl. 13.30.