Højt at flyve og dybt at falde for IF Stadion

Nu gik det lige så godt for vore lokale håndboldspillere fra Stadion, og så gik det helt galt i årets sidste kamp, som var lokalopgøret mod Rødovre på udebane. Hjemmeholdet vandt 29-28 og tilføjede dermed Stadion det kun andet nederlag i sæsonen.

Som overskriften fortæller, så kan man være helt oppe i skyerne – og så lige med et være helt nede hos kineserne. Sidste søndags flotte fight mod TIK Tåstrup i ECV-hallen havde sendt forventningerne skyhøjt mod Rødovre, også selvom det normalt er en modstander, der i ny og næ har voldt Stadion problemer. Men at det skulle blive et så stort antiklimaks, havde de færreste set komme. Stadion spillede nærmest som en brækket arm, og så hjalp det heller ikke ligefrem, at heldet var totalt væk.

Rødovre kom hurtigt foran 13-6, men det formåede Stadions spillere at hente, så stillingen ved pausen var 14-14. I anden halvleg havde hele Stadion-lejren så sat næsen op efter et fornuftigt resultat, men sådan skulle det ikke gå. De to mandskaber skiftedes til at føre, og så blev afslutningen meget dramatisk. I de sidste tre minutter var Stadion en mand i undertal, eftersom der blev givet et rødt kort og bare fire sekunder før tid scorede Rødovre sejrsmålet til 29-28.

En kæmpe dukkert for vore lokale drenge, som nu må drage på juleferie med en trist oplevelse. Lad os håbe, Stadion kan komme stærkt igen til januar, hvor bolden igen ruller.