Husum bankede Bispebjerg ude og rykkede op på en 2. plads i Københavnsserien

Før fredag aftens kamp mellem Bispebjerg – Husum, var hjemmeholdet på en 6. plads, mens de blåhvide indtog 4. pladsen. Så det var to mandskaber i bedste halvdel, som dystede.

                                                   

De første 15 minutter var ganske lige, men dog med et mindre overtag til Husum, og det blev tydligere der efter. Husum sad tungt på hjemmeholdet, men deres klassekeeper forhindrede de blåhvide i at score. Enten reddede han, eller også blev bolden afværget på selve målstregen. Men efter 40 minutter gik den ikke længere. Peter Markussen snittede bolden videre til en fri Magnus “Mini” Andresen, som sikkert gjorde det til 0-1, hvilket var resultatet efter de første 45 minutter.

I 2. halvleg øgede David Skovborg Mortensen på et flot langskud fra højrekanten, der strøg ind tæt ved stolpen til 0-2. Efter 66 minutter havnede bolden hos Bertram Weber, der kom løbende fra venstre kant og satte bolden sikkert i kassen til 0-3.

Her efter havde hjemmeholdet ikke meget at komme efter, selvom det blev til en reducering seks minutter senere til 1-3. David Skovborg Mortensen slog dog det sidste søm i kisten til 1-4 et kvarter før tid, og det skulle vise sig at blive kampens resultat.

Flot spil af Husum, der nu foreløbig midlertidigt er på 2. pladsen i Københavnsserien.

Næste kamp er lørdag den 16. oktober kl. 14.00, hvor Skjold kommer på besøg i Husumparken.

netavisen den 8. oktober kl. 22.00