Husum besejrede topholdet Skovshoved med 3-2 og kravler op i rækken

Forleden tabte Husum pokalkampen mod Vigerslev med 0-3 i Husumparken, men på samme bane vandt de blåhvide fredag aften over topholdet Skovshoved med 3-2 efter 1-1 ved pausen.
Kampens første 20-25 minutter var meget lige chancemæssigt, men efter 25 minutter snød Mike Stenspil to mand i Skovshoveds forsvar og sparkede bolden hårdt ind i hovedet på Jeppe Orbe, der headede bolden ind til 1-0.
Efter 37 minutter fik Emil Ohmann et dumt gult kort, og det udnyttede Skovshoved til at udligne til pauseresultatet 1-1.
Anden halvleg var lige gået i gang, da Jeppe Orbe snød en mand på mållinjen og sparkede bolden hårdt på tværs af målet til Nicolai Brogaard, som sikkert satte indersiden på til 2-1.
Men drengene var ikke færdige endnu, i det 53 minut sparkede Magnus Andresen et hårdt hjørnespark ind i hovedet på Victor Rytter, det scorede til 3-1.
Skovshoved fik reduceret til 3-2 i det 83. minut, hvilket blev slutresultatet.
Endnu en gang var der et fantastisk fremmøde i Husum parken og det var tydeligt at høre de ca. 200 fremmødte tilskuere.
Næste kamp bliver endnu en svær kamp, hvor Husum ude i Nymosen møder GVI.
Kampen spilles lørdag den 11 maj kl 12:00.